Пт. Вер 20th, 2024

Вітаємо з Днем знань!

1 вересня в Україні відзначається як День знань, що офіційно знаменує початок нового навчального року в усіх навчальних закладах країни.

День знань був офіційно встановлений в СРСР у 1984 році, але його коріння сягає глибше, до часів Київської Русі.

 

Вітання з Днем знань

***

Вітаю з Днем знань! Нехай попереду чекає багато цікавого, кожен урок дарує відкриття, навчальний рік буде успішним, а педагоги допомагають осягати секрети наук. Бажаю, щоб один з найголовніших днів у вересні запам’ятався трепетним хвилюванням, усмішками та радістю. Старання, терпіння, удачі!

***

З Днем знань, любі діти та вчителі! Хай навіть під час війни ви не втрачаєте віру у світле майбутнє! Попереду новий навчальний рік, який стане для вас важливим, тож хай він буде легким та під мирним небом!

***

З Днем знань! Нехай цей перший вересневий день відкриє двері у світ нових можливостей та захоплюючих відкриттів. Бажаю всім учням наснаги до навчання, цікавих уроків та вірних друзів. Вчителям – терпіння, натхнення та вдячних учнів. Нехай цей навчальний рік буде плідним, сповненим досягнень та радісних моментів!

***

У День знань бажаю, щоб гарний настрій не згасав, мрії збувалися, а навчання давалося легко. Нехай навчальний рік буде наповнений незабутніми моментами, відкриттями та грандіозними успіхами.

***

Навчатись на відмінно

Бажаєм вам віднині.

Батькам своїм на радість,

На славу Україні!

***

Вітаю з Днем знань! Нехай цей рік почнеться вдало і минає успішно, нехай кожен день знаменується нехай навіть і маленькою, але перемогою, нехай здобуті знання і навички відкривають перед тобою нові двері до мрій, інтересів і рекордів.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.