Чт. Жов 10th, 2024

З Днем ангела!

День ангела 10 жовтня за новим церковним календарем відзначають чоловіки з іменами Андрій, Антон, Василь, Юхим, Кузьма, Павло, Сергій.

Жінки сьогодні іменини не святкують.

 

Вітання з Днем ангела

***

Щиро вітаю тебе з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець завжди захищає тебе від усіх негараздів і дарує мирне небо над головою. Бажаю тобі міцного здоров’я, спокійного і щасливого життя, сповненого радісних моментів і душевного тепла. Нехай твій ангел завжди підтримує тебе, допомагає у важкі хвилини й направляє на шлях добра й любові. Будь щасливий й завжди відчувай його невидиму, але сильну присутність поруч!

***

З Днем Ангела тебе! Нехай твій ангел-охоронець завжди оберігає тебе й дарує мир та спокій у душі. Бажаю тобі здоров’я, яке ніколи не підведе, і життя, сповненого гармонії та радості. Нехай кожен твій день буде мирним, світлим і наповненим щастям. Бажаю тобі відчувати підтримку й допомогу твого ангела в усіх починаннях. Нехай він завжди веде тебе до нових вершин і здійснення всіх мрій!

***

З Днем Ангела тебе! Нехай твій ангел-охоронець завжди веде тебе по життю, оберігаючи від усіх негараздів і допомагаючи у важкі хвилини. Нехай Господь дарує тобі здоров’я, спокій у душі та радість у серці. Бажаю, щоб твоя віра завжди була міцною, а життя сповнене благословень і Божої ласки. Нехай твої молитви завжди будуть почуті, а мрії здійснені.

***

Вітаю тебе з Днем Ангела! Нехай твій небесний охоронець завжди буде поруч, оберігаючи тебе від усіх негараздів і спокус. Нехай Господь дарує тобі міцне здоров’я, духовний мир і благополуччя у всіх справах. Бажаю, щоб твоя душа завжди була сповнена віри, надії та любові. Нехай кожен твій день буде світлим, радісним і благословенним.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.