Чт. Вер 19th, 2024

З Днем ангела!

18 вересня за новим церковним календарем Ірини святкують День ангела. Це ім’я походить із давньогрецької міфології та означає спокій і мир.

Вітання з Днем ангела Ірини

***

У цей чудовий день вітаємо з Днем ангела Ірину і бажаємо їй успіхів у всіх починаннях, удачі, здоров’я, любові та натхнення. Нехай будь-яка проблема вирішується швидко і безболісно, а кожен новий день буде кращим за попередній. Нехай збуваються бажання, а близькі ніколи не розчаровують!

***

Ірино, з днем ангела тебе! Бажаю, щоб ангел-охоронець чув усі твої прохання і молитви, захищав тебе від біди, а також виконував усі заповітні і такі потрібні бажання!

***

З днем ангела! Нехай у небі завжди шлях тобі дороговказ висвітлює дороговказна зірка, щоб знала ти, куди рухатися, розвиватися і прагнути. Не зупиняйся на досягнутому, йди за мрією і досягай цілей. Зі святом, Ірино!

***

Ірино, вітаю! У день ангела нехай відбудуться найкращі зміни, щастя оточить тебе, а ніжність закутає в свої обійми. Ангели в небі очей не спустять з тебе, щоб негаразди не підбиралися і поганий настрій надовго не затримувався.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.