Сб. Жов 26th, 2024

З Днем ангела!

26 жовтня – день пам’яті святого великомученика Димитра Солунського. У цей день святкують День Ангела всі чоловіки, які носять ім’я Дмитро.

Ім’я Дмитро походить від давньогрецького імені Деметріос – «присвячений богині родючості Деметри», «хлібороб» або «плід землі».

 

Вітання з Днем ангела Дмитра

***  

З Днем Ангела тебе, Дмитре! В цей день хочу побажати тобі благодаті від Господа, миру в душі та невичерпної любові від рідних і близьких. Нехай твій небесний покровитель завжди веде тебе шляхом доброти, радості та успіху. Мирного неба над твоєю головою і здоров’я на довгі літа!

***

Вітаю з Днем ангела! Нехай здоров’я буде богатирським, дохід – стабільним, дім – затишним, друзі – вірними, робота – цікавою. Нехай тебе завжди оточує любов, а в усьому супроводжує удача! Залишайся в будь-якій ситуації таким, яким ти є, – мужнім, надійним, впевненим в собі!

***

Вітаю тебе, Дмитре, з Днем Ангела! Нехай твій святий покровитель дарує тобі духовну силу, мудрість та витримку у будь-яких життєвих ситуаціях. Бажаю тобі, щоб кожен твій день був сповнений Божого благословення, а доля вела по мирному та світлому шляху. Миру, здоров’я та щасливої долі тобі і твоїм рідним!

***

Дорогий Дмитре! В цей особливий день хочу побажати тобі міцного здоров’я, Божого захисту та невичерпної радості. Нехай твій Ангел-охоронець завжди буде поруч, охороняючи тебе від труднощів та негараздів. Нехай кожен день дарує тобі щасливі миті, а твої мрії збуваються під мирним небом. Зі святом!



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.