Нд. Вер 8th, 2024

Вітаємо медпрацівників із професійним святом!

День медика в Україні, починаючи з 2023 року, відзначають 27 липня.

Раніше всіх українських медиків вітали в третю неділю червня.

Але за указом президента України від 13 червня 2023 року День медичного працівника в Україні тепер щорічно відзначають в один і той самий день – 27 липня.

Вітання з Днем медика

***

Вітаю зі святом усіх медиків! Бажаю вам, щоб ваш білий халат і запах ліків відлякував усі хвороби не тільки від вас, а й від усіх ваших рідних і близьких. Будьте завжди здорові, радійте життю, і нехай приводів для радості буде невичерпна безліч. Даруйте людям здоров’я, і нехай доброта ваша повертається до вас бурхливим потоком подяки. Успіхів у всьому, благополуччя в житті і довгих, довгих років професійної діяльності!

***

Дорогі наші лікарі та всі медичні працівники! Сьогодні в ваше свято ми бажаємо, щоб у вашому житті було більше щастя і радості! Щоб було менше хворих, але була більше зарплата! Щоб всі пацієнти видужували швидше! Щоб не виникало труднощів в роботі та в житті! Спасибі, що ви є у нас, і ми завжди можемо звернутися до вас за допомогою, адже тільки ви допомагаєте вилікуватися нам від усіх недуг та хвороб!

***

Вітаю з Днем медика від щирого серця. Бажаю не тільки дбати про здоров’я оточуючих, а й берегти своє. Нехай довге життя обдарує Вас щасливими моментами та приємними спогадами, розумінням і вдячністю людей. Успіхів у Вашій справі та гарного настрою.

***

Вітаю вас з Днем медика і від душі бажаю чудового життя з хорошими аналізами, високим гемоглобіном і міцним, як броня, здоров’ям. Нехай кожен з вас буде справжнім героєм для своїх пацієнтів, важливим, значущим і любимим для своєї родини.



Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.