Чт. Вер 19th, 2024

Можливо, це звучить занадто пафосно, але саме цей салоган якнайкраще описує місію нашої компанії. Щасливі діти – це здорові діти. А одна із запорук здоров’я – це відпочинок. Ну а відпочинок в розумінні дітлахів – це рух, гра, спорт.

Ми пропонуємо різноманітні ігрові комплекси та майданчики, які можуть встановлюватися не тільки в дитячих садках чи шкільних закладах, а і на прибудинкових територіях, парках, приватних подвір’ях. Адже кожен наш проєкт – це індивідуальна розробка, виконана командою спеціалістів. В результаті Замовник отримує продукт, який на 100% відповідає його очікуванням, бо враховує всі запити та вимоги. Та не дивлячись на те що всі проєкти від Компанії «Гойда-да» реалізовані в форматі індивідуального замовлення, є у них і спільні риси. І мова навіть не про красивий екстер’єр чи ергономічну конструкцію, а про високий рівень безпеки та екологічність. Ознайомитися з вже реалізованими проєктами допоможуть фото на сайті https://goida-da.com, а консультанти завжди готові допомогти визначитися з кращими рішеннями, які актуальні саме для конкретного Замовника.

Ми гарантуємо якість – бо ми контролюємо процес від «А» до «Я»

Асортимент запропонованих продуктів постійно розширюється. Ми починали з гойдалок для малечі, а еволюціонували до виробника різноманітного ігрового та гімнастичного обладнання, яке отримало визнання у різних країнах світу. В залежності від потреб та побажань, покупці можуть обирати серед:

  1. Гойдалок різних розмірів та видів (балансири, на пружині, каруселі, батути);
  2. Дитячих ігрових комплексів для різних вікових груп;
  3. Оснащення дитячих площадок в парках чи біля житлових комплексів (будиночки, альтанки, пісочниці);
  4. Обладнання для створення ігрових та спортивних локацій (канатні комплекси, гірки).

Враховуючи, що сучасне суспільство велику увагу приділяє популяризації спорту та активного відпочинку, спеціальні ігрово-гімнастичні комплекси стають все більш затребувані. Наша відповідь на тренд «здорового життя» – різноманітні системи для облаштування спортивних майданчиків, зон активного відпочинку в парках. Для цінителів стилю ecofriendly розроблені спеціальні системи, при створенні яких використовуються тільки натуральні матеріали. Хоча, всі комплекси, гойдалки, ігрові конструкції виконані з матеріалів які позиціонуються як:

  • Міцні, витривалі та зносостійкі;
  • Екологічні;
  • Безпечні;
  • Такі, що навіть через багато років активної експлуатації виглядають як новенькі.

Ігрові комплекси та гойдалки доступні в різних розмірних та конструкційних варіаціях. Габарити, кількість елементів, стилістика та дизайн, вартість – все завчасно обговорюється з Замовником та починається з розробки проекту. Ну а оскільки реалізація замовлення включає і проектування, і підбір матеріалів (а їх використовується більше ніж 200) і їх підготовку та виготовлення з них різноманітних елементів, ми можемо гарантувати максимально високий рівень якості та відповідати за безпечність. Тим більше, що монтажні роботи в більшості випадків наші спеціалісти теж проводять самостійно. Не дивно, що наші Замовники знаходяться в більш ніж 20-ти країнах, наші спеціалісти встановлюють до 400-т ігрових майданчиків на протязі місяця, наш асортимент https://goida-da.com/ вже зараз включає сотні варіантів конструкцій, в тому числі ігрові комплекси для дітей з особливим потребами. Бо ми розуміємо, що діти варті найкращого, і наш обов’язок забезпечити малечі умови і для відпочинку, і для гри, і для занять спортом, і для розвитку.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.