Ср. Жов 23rd, 2024

“Сюрприз” від сусідів у другий день Нового року.

Як розповіли на сторінці Рівненської філії “Газмережі” у Фейсбук, другого дня Нового року власник однієї із квартир по вул. Паркова, 2 у Рівному підготував для сусідів сюрприз – позбавив можливості користуватися газопостачанням.

Чоловік вирішив встановити нову газову колонку і найняв для цієї роботи «спеціаліста». Однак, той переплутав гнучкі шланги і заповнив водою внутрішньобудинкові мережі будинку та лічильники обліку газу у двох під’їздах та комунально-побутовому об’єкті.

2 січня 2024 року фахівці бригади аварійно-диспетчерської службу Рівненської філії «Газмережі» злили воду із ввідного газопроводу та перекрили і опломбували крани на газових стояках, – йдеться у повідомлення

Всі витрати та збитки з ліквідації цієї аварійної ситуації та відновлення газопостачання покладено на власника квартири-ініціатора самовільної заміни газового обладнання.

Фахівці Рівненської філії “Гагмережі” нагадують про необхідність дотримання Правил користування газовими приладами та Правил безпеки систем газопостачання, адже такий «некоректний ремонт» не лише виводить з ладу газові прилади, а й створює аварійні ситуації.

Звернувшись в найближчий Центр обслуговування клієнтів, ви можете замовити послуги майстра Рівненської філії «Газмережі», який якісно, швидко та безпечно виконає роботи із заміни чи ремонту газового обладнання.

Читайте також: У 2023 році на гарячу лінію Рівненської ОДА звернулися 32 тисячі додзвонювачів

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.