Пт. Жов 25th, 2024

15.01.24

Ілля Томашевський, Павло Стецюк

Турнір з історією. У Рівному 12 команд з усієї Рівненщини за 3 місяці мають визначити кращого. Мова про обласні змагання пам’яті Володимира Шморгуна. Попри сніг та мороз перші поєдинки вже відбулися. Більше про це – далі.

Ані снігопад, ані мороз не стали на заваді відкриттю легендарного турніру у Рівному. Для того, аби футболістам було комфортно грати, поле розчищали із самого ранку.

Змагання пам’яті Володимира Шморгуна заснували ще 50 років тому. Цьогоріч бажання взяти участь виявили 12 команд з різних куточків Рівненщини. Також є гості із Волині. Формат змагань передбачає матчі кожної команди з кожною. Опісля кращі розіграють головні нагороди у фіналі чотирьох.

Перші, хто зіграли і заодно заклали початок цьогорічному турніру, були ФК “Шпанів” та ФК “Вікторія” (Кустин). Жодна з команд не хотіла віддавати ініціативу. Відтак, інтрига трималася до останніх секунд матчу. Однак, більш вдало зіграла команда “Шпанів”. Для них цей турнір, можливість підготовки сезону.

На десятьох команди забили 15 голів. У чотирьох матчах був зафіксований рахунок 2:1 і лише у матчі “Сокола” та “Славії” з Великої Омеляни інші цифри на табло – 0:3.

Матчі турніру проходитимуть щовихідних на стадіоні Академії “Імпульс” і триватимуть змагання аж до березня.

Читайте також: Легкоатлет з Рівненщини виборов «срібло» на Чемпіонаті України

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.