Пт. Жов 25th, 2024

15.01.24

Ольга Данілюк

У Костополі дитина потрапила під колеса маршрутки, а у Рівному легковик з’їхав з мосту у воду. Упродовж минулих вихідних на Рівненщині вирувала негода. Рятувальники надавали допомогу водіям, які потрапили у ДТП і застряли у снігових заметах. Більше про надзвичайні події за вихідні, дивіться далі у сюжеті.

Упродовж двох діб на Рівненщині вирувала негода. Попри боротьбу дорожників із переметами 13 та 14 січня рятувальникам довелося визволяти із снігових пасток автомобіль швидкої допомоги, снігоочисну техніку, рейсові автобуси та автівки жителів області.

Не обійшлося і без ДТП. Зокрема, 14 січня рятувальники дістали водія з авто, яке з`їхало з дороги в меліоративний канал.

Крім того, ввечері 14 січня в аварію потрапила 11-річна костопільчанка. Дівчинка перебігала дорогу на червоний сигнал світлофора та потрапила під колеса маршрутки.

Упродовж двох діб на дорогах області працювало більш як 70 машин та механізмів. На боротьбу з ожеледицею дорожники витратили 346 тонн протиожеледних матеріалів.

Станом на ранок 15 січня на дорогах Рівненщини заметів немає. Техніка перебуває у готовності до реагування на надзвичайні ситуації. 

Читайте також: Хотіла орендувати житло: жительку Дубенщини ошукали на майже вісім тисяч гривень

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.