Пт. Жов 18th, 2024

Дата: 19.02.2024 09:12

Кількість переглядів: 4



 

У наші дні використання інформаційних технологій не має меж. Віртуальний простір розширився і переніс з реальності все, у тому числі й злочинність у її нових формах та проявах. З’явилося нове поняття – кібербезпека.

Тож, Центр дитячої та юнацької творчості, не залишив без уваги запит молодого покоління і розкрив, донині нову, тему кібербезпеки, що сьогодні є надзвичайно актуально.

16 лютого у молодіжному просторі “ДієВо” відбулася зустріч із Віталієм Марчаком – інспектором відділу протидії кіберзлочинам у Рівненській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України.
До зустрічі долучилися, вихованці Центру, учні закладів загальної середньої освіти міста та студенти Костопільського будівельно-технологічного фахового коледжу Національного університету водного господарства та природокористування.

Навіть тривога не стала на заваді отримання нових знань. У ході заходу молоді люди, отримали відповіді на актуальні питання – дізналися про безпеку в Інтернеті та алгоритм дій у разі виявлення шахрайства.

Долучайтеся до роботи молодіжного простору. Попереду ще багато цікавого та корисного.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.