Пт. Вер 20th, 2024

У сучасному світі трендсеттером виступає сам світ, а точніше його мінливість та непередбачуваність. Різні корисні речі, цікаві аксесуари для туризму користувалися і продовжують користуватися попитом. Але по популярності, а правильніше сказати, по затребуваності, вони поступилися товарам із групи «мілітарі». І інтернет маркет Olvicom розширив свій асортимент, включивши в нього товари, потреба в яких зростає з кожним днем. Потрібен магазин ак 74? Можливо шукаєте ручку затвору для АК чи ергономічне пістолетне руків’я? Різні допоміжні елементи, аксесуари, захисна амуніція – все це доступно, причому у різних варіаціях. А головне, вся продукція сертифікована і відповідає жорстким стандартам

А товари для військових, і це зрозуміло, це взагалі особлива «каста» продукції, до якої вимоги щодо якості та відповідності стандартам надвисокі. Асортимент постійно поповнюється новими групами товарів – як відповідь на запити споживачів. Та головне, нам вдається поєднувати продукцію високої якості з демократичними цінами.

Алгоритм підбору комплектуючих до зброї

В першу чергу треба визначитися з видом зброї, адже це може бути мисливська або стрілецька. Вони відрізняються по всім параметрам, в тому числі по аксесуарам та комплектуючим, які необхідні для їх комплектації.

Наприклад, для стрілецької зброї необхідні:

  1.     Магазин;
  2.     спеціальне кріпильне оснащення для ствола;
  3.     УСМ (устрій, що дозволяє регулювати спуск курка);
  4.     Елементи, які покращують взаємодію стрілка зі зброєю (квадрейл / цівок);
  5.     Рукоятка;
  6.     Приклад;
  7.     Карабін;
  8.     Ремінь;
  9.     Навушники.

Тоді як для мисливської зброї Вам знадобляться інші комплектуючі. Тому крок №1 – визначаємося саме з типом зброї.

Ще одне питання (крок №2), на яке треба відповісти це марка зброї, для якої підбирають комплектуючі чи магазини. Наприклад, покупцям доступні магазини для АК, AR чи АКМ або NATO. Обираючи магазин, ви маєте бути впевнені в якості, оскільки це саме той елемент, який відповідає за швидкість перезарядження автомату. А швидкість – це гарантія того, що ведення вогню буде неперервним, що в свою чергу забезпечує і безпеку стрілку і його високу результативність.

Яким параметрам має відповідати якісний та надійний магазин? В першу чергу він має підходити під той чи інший калібр. Крім того його має відрізняти:

  •       простота і легкість виймання та встановлення;
  •       гладкість поверхні, що гарантує рівне розміщення патронів;
  •       легкість в плані ваги, що забезпечує комфорт та зручність при перенесенні;
  •       Надійність та витривалість (зберігання цілісності магазину навіть при ударі чи падінні).

Саме такі магазини доступні на сайті Olvicom.

Швидкість – важлива у всьому

Окрім «роботи» магазину вашого АК швидкість важлива і при оформленні замовлень як на товари для військових, так і на різну амуніцію туристичну чи захисну.

Оформлення будь-якого товару на сайті займає мінімум часу і можливе як у форматі «на сайті» так і «по телефону».

Серед наших покупців і досвідчений мисливець, і професійний військовий, і початківець у військовій справі. І наші продавці консультанти завжди раді допомогти як слушними порадами так і конкретними рекомендаціями які дозволять підібрати кращий варіант як серед магазинів так і серед захисної амуніції чи різних пристроїв для приготування їжі в польових умовах.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.