Пт. Вер 20th, 2024

У такий спосіб жінка намагалась уникнути адміністративної відповідальності за продаж цигарок без марок акцизного податку.

Порушення виявили поліцейські офіцери Полицької та Рафалівської тергромад вчора, шостого березня, у магазині селища Володимирець під час відпрацювання з протидії незаконному обігу підакцизних товарів.

Аби уникнути оформлення протоколу за порушення правил торгівлі тютюновими виробами, 58-річна жителька села Довговоля запропонувала вирішити питання за винагороду. Попри попередження, що за такі дії передбачена кримінальна відповідальність, вона поклала на прилавок 4000 гривень.

Слідчо-оперативна група ВП №1 (смт Володимерець) Вараського РВП грошові кошти вилучила, а за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України.

Окрім кримінальної відповідальності жінці загрожуватиме і адміністративна: на правопорушницю поліцейські склали протокол за ч.1 ст.156 КУпАП та вилучили 46 пачок цигарок.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.