Пт. Вер 20th, 2024

Міністерство освіти і науки оголосило конкурс на заміщення посади п’яти ректорів закладів вищої освіти.

Як повідомляє МОН, у конкурсі на посаду ректора можуть брати участь громадяни України, які володіють державною мовою відповідно до рівня, визначеного Національною комісією зі стандартів державної мови, мають вчене звання та науковий ступінь і стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників не менш як десять років.

Строк подання заяв – два місяці з дня опублікування оголошення на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки України.

Документи необхідно надсилати на адресу Міністерства освіти і науки України: проспект Берестейський, 10, м. Київ, 01135.

Телефон для довідок: 481-47-92. 

Крім Національного університету “Острозька академія” конкурс проводиться у таких вишах, як Національний університет біоресурсів і природокористування та Національний університет «Полтавська політехніка ім. Кондратюка», Чернівецький національний університет ім. Федьковича, Державний університет інформаційно-комунікаційних технологій. 

Нагадаємо, з часу відродження Острозької академії у 1994 році її очолює Ігор Демидович Пасічник:

З червня 1994 по червень 1996 – ректор Острозького вищого колегіуму.

З червня 1996 – ректор Острозької академії (з січня 2000 – Університет «Острозька академія»; з вересня 2000 – Національний університет «Острозька академія»), м. Острог, Рівненська область.

Читайте також: Як депутати Рівного відвідували засідання сесій міської ради? (ВІДЕО)

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.