Пт. Жов 18th, 2024

05.04.24

Ольга Данілюк, Павло Стецюк

Безплатний профогляд. У сервісному центрі МВС Рівненщини сьогодні, 5 квітня, працювали медики. Обстежували людей на вірусні гепатити В,С та ВІЛ. Крім того можна було і проконсультуватися в терапевта. Організували таку виїзну акцію медиків з нагоди Всесвітнього дня здоров`я, яке відзначають 7 квітня. Більше про роботу лікарів на виїзді, дивіться далі у сюжеті.

Оскільки зазвичай турбуватися про своє здоров`я пані Ніні ніколи, таку акцію вважає важливою та доречною. Тож і вирішила нею скористатися. Такої ж думки і Олена. Жінка разом із чоловіком прийшла обстежити своє здоров`я. Тут вони проконсультувалися в терапевта, зробили швидкий тест на вірусні гепатити B, С та ВІЛ, виміряли артеріальний тиск та оксигенацію, а ще перевірили рівень цукру в крові та холестерину.

З нагоди Всесвітнього дня здоров’я, який відзначають 7 квітня, Департамент цивільного захисту та охорони здоров’я населення Рівненщини організував виїзд медиків у сервісний центр МВС.

Під час спілкування з людьми лікарі розповідають їм про вплив здорового харчування на організм, важливість прогулянок на свіжому повітрі та занять спортом. Тому такі акції будуть проводити й надалі.

Перевірити здоров`я майже не покидаючи свого робочого місця можуть і працівники сервісного центру. Їх клієнтами є жителі не лише Рівненської області, а й сусідніх областей. Тому таким акціям тут раді завжди.

Усіх хто пройшов консультацію спеціалістів пригощали природними вітамінами.

Читайте також: На Дубенщині вогнеборці ліквідували пожежу у приватному господарстві

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.