Вт. Жов 22nd, 2024

Якщо вірити Вікіпедії, то одяг – це сукупність різних предметів, завдання яких прикривати тіло. Але ми готові з цим посперечатися, бо для нас одяг – це емоції, це індивідуальність, це саме те, що дозволяє у величезному натовпі людей помітити тих, хто на одній емоційній хвилі з тобою. І зовсім не обов’язково вражати оточуючих захмарними цінами сукні чи костюму… жодної гарантії, що ви відчуватимете комфорт в такому супер дорогому наряді. Ми пропонуємо одяг унікальний в першу чергу тим, що в будь-якому аутфіті ви залишатиметеся собою. А це, погодьтеся, ой як не легко у сучасному світі.

Gepur – це бренд, котрий має кілька родзинок, які і відрізняють його від інших. Здавалося б «в одязі» вже не можна придумати нічого нового, бо все же створене «до нас». Та ми доводимо протилежне. Бо ми створюємо одяг, який має свою особливу філософію і унікальне ДНК. Знайомтеся – Український бренд одягу GEPUR, який пропонує не просто красивий та стильний одяг, а запрошує вас у світ елегантності та шарму, шику та ніжності, стильності на неповторності. Та головне, цей світ створюється нашими стилістами, дизайнерами, майстрами саме для Тебе і Ти це відчуваєш з першої хвилини знайомства з нами.

Коли єдність індивідуальності не на заваді

Ми не створюємо одяг haute couture, доступний у єдиному екземплярі. Нам це і не потрібно. Бо кожна наша колекція – це ода жіночій неповторності та індивідуальності.

Кольори, текстури, фасони – все це присутнє. Але одяг від GEPUR це не про легку промисловість, це навіть не про моду в її класичному розумінні. GEPUR – це про вміння жити і насолоджуватися життям, бажання сяяти завжди і всюди.

Кожна жінка індивідуальна і неповторна. Ми всі відрізняємося за:

  • Віком;
  • Статусом;
  • Способом життя;
  • Фізичними параметрами;
  • Смаковими уподобаннями.

Але всі ми хочемо бути красивими, впевненими в собі і завжди виглядати на всі 100%. Це не проблема. Наш продуктовий портфель включає серії для:

  1. Романтичних панянок (чого тільки варті сукні з мережива чи спідниці плісе);
  2. Спортивних дівчат / жінок (мова не тільки про костюми в стилі спортивного шику а і наряди кежуал, виконані з акцентом на зручність і комфорт);
  3. Бізнес леді (саме для вас наші стилісти створюють моделі чіткі і лаконічні, респектабельні і жіночні одночасно).

Як нам вдається пропонувати таке різноманіття? Все просто, формуючи філософію бренду ми вже знали для кого саме створюватимемо стильні та яскраві образи. Наші колекції, чи то вечірніх суконь чи нарядів на кожен день надихають, наповнюють життя яскравими барвами, додають впевненості і підкреслюють індивідуальність кожної дівчини / жінки.

В нас багато колекцій і кожна з них має свою особливість, свій стилістичний акцент, свою родзинку. Переконатися в цьому допоможуть фото наших виробів. А ще краще, радимо оцінити фото наших нарядів на реальних покупцях (на їх сторінках), які не просто стали постійними клієнтами, а долучилися до GEPUR-family.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.