Пт. Вер 20th, 2024


 

Молодий прикордонник, який віддав своє життя за майбутнє української нації. Він мав ще багато планів і мрій, які перекреслила війна. На Донеччині загинув наш земляк Володимир Вознюк. Він боровся до останнього подиху.. 31 липня Володимир разом із побратимами потрапив під артилерійський обстріл. Поранення були несумні із життям.

Вознюк Володимир Олександрович народився 24 листопада 1997 року у селі Мар’янівка, що на Костопільщині. Навчався у місцевій школі, а також у Пенькові. Згодом здобував професію муляра у Костопільському професійному училищі. Займався господарством. А торік пішов захищати українські кордони. Пройшов навчання на штурмовика у Великий Британії. Потому охороняв українсько-білоруський кордон. Згодом боронив наші території поблизу Бахмуту, Часового Яру та Серебрянського Лісу. Вдома на Володимира чекав батько, бабуся та сестра.

“Володимир був добрим, веселим та життєрадісним хлопцем. Пам’ятаю як ми проводили наше дитинство разом у рідному селі. Завжди один одному допомагали та дружили.. Світла пам’ять моєму братові. Нам ніколи не пробачити його загибель”, – каже сестра Вікторія.

Щирі співчуття рідним та близьким воїна!

Завтра, 3 серпня, у Костопільській громаді оголошено день жалоби. Просимо гідно зустріти воїна.
 
10:00 – в’їзд похоронного кортежу із загиблим Володимиром Вознюком до майдану Т.Г. Шевченка (м.Костопіль). Маршрут: вул.Рівненська – вул.Руданського
 
Після прощання на майдані Т.Г. Шевченка похоронний кортеж прямуватиме до села Космачів.

11:20 — чин похорону за загиблим у місцевому храмі.

Пішою ходою воїна проведуть до кладовища у селі Космачів. Адже він хотів, аби його поховали саме там..

** о 8:00 прибуде автобус у с.Мар’янівка, який довозитиме до місць прощання та поховання.


Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.