Пт. Вер 20th, 2024

 

Під час відрядження у США в.о.міського голови Давид Дідух домовився про співпрацю. Результатом цього стало підписання меморандуму із Алгоною, що у штаті Вашингтон. 

Мер Алгони Трой Ліннел та в.о.міського голови Костополя Давид Дідух підписали меморандум про побратимську співпрацю між містами. Серед напрямів співпраці: місцевий економічний розвиток, обмін інформацією, муніципальні послуги, мистецтво та культура, популяризація туризму. 

«Для нашого міста важливо в такий час шукати надійних партнерів та друзів у розвинених країнах. Дякую всім, хто долучився до підготовки меморандуму і з американського, і з нашого боку. Приємно було познайомитися із мером та ще до підписання обмінятися управлінським досвідом. Це важливий крок до розвитку міжнародного співробітництва», – каже в.о.міського голови Давид Дідух.

Дякуємо Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за допомогу та за організацію з підписання меморандуму. За сприяння і підтримку висловлюємо слова вдячності також Почесному консулу України в Сіетлі Валерію Голобородьку.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.