Пт. Вер 20th, 2024

10.10.23

Павло Невесенко, Володимир Захаров

Фото ілюстративне

10 жовтня у Вараші вже розпочався опалювальний сезон. Коли він почнеться у Рівному та чи готове місто до нього? Про це говорили сьогодні під час засідання виконавчого комітету Рівнеради. Окрім цього розглянули ще низку питань. З подробицями Павло Невесенко.

Рівне готове до початку опалювального сезону, але він почнеться залежно від погоди. Про це повідомили на засіданні виконавчого комітету міської ради.

Говорили й про стан готовності об’єктів житлово-комунального та теплового господарства нашої тергромади. В цілому майже всі вони готові, кажуть в профільному департаменті. Втім дві станції потребують капітального ремонту.

Також Володимир Лапюк розповів і про роботу дорожніх служб в осінньо-зимовий період. Запевнив, поки дозволятиме погода усі ремонті роботи доріг будуть продовжувати виконувати.

Розглянули на виконкомі й заходи щодо попередження грипу та гострих респіраторних захворювань. В міському управлінні охорони здоров’я повідомляють, з початку нового епідеміологічного сезону зафіксовано понад 500 випадків ГРВІ. Дієвим методом запобігання таких захворювань є вакцинація, втім вона не є обов’язковою, а лише рекомендаційною.

Також під час засідання розглянули питання соціальних виплат мешканцям Рівненської тергромади та внутрішньопереміщеним особам. Також у міській раді повідомили, у випадку блекауту запускатимуть в роботу містечка незламності, які залишились з минулого року. Також у місті розгорнуть, крім стаціонарних, 16 наметових пунктів незламності.

Читайте також: На Рівненщині модернізуватимуть вуличне освітлення

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.