Пн. Вер 23rd, 2024

 

Засідання виконавчого комітету Костопільської міської ради відбулося у понеділок, 23 вересня. 
Окрім соціальних питань про всиновлення, доцільність позбавлення батьківських прав, виплату допомоги на поховання, зарахування на квартирний облік, члени виконкому також розглянули інші питання. Зокрема, про погодження місця розташування відкритого майданчика підприємцю, про створення осередку вивчення предмету «Захист України».

Затверджено також нові тарифи на надання послуги з централізованого теплопостачання на новий опалювальний період. Для населення тариф не змінився, для бюджетних установ тариф затверджено на рівні економічно обгрунтованого: 6108,64 гривень за Гкал. 
«Наголошую, що для населення тариф змінитися не може у зв’язку з мораторієм на підвищення ціни під час військового стану. Водночас, держава не проводить обіцяну компенсацію за різницю в тарифі. Внаслідок цього накопичився борг перед Комуненергією в 11 мільйонів гривень. Ми повинні вийти із ситуації і при цьому не збільшувати бюджетні видатки. Тому, до керівників кожної бюджетної установи буде доведено про необхідність економити теплоносій і на яку суму за тепло вони можуть розраховувати», – сказав в.о.міського голови Давид Дідух.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.