Вт. Вер 24th, 2024

Зустріч із представниками Центру з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин при ГУНП в Рівненській області відбулася 23 вересня в Костополі. Понад 40 рідних зниклих безвісти військовослужбовців мали змогу звернутися з проблемними питаннями, пов’язаними з розшуком.

Представники центру працювали в Костополі уперше. Спеціалізований Центр із розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин при ГУНП у Рівненській області розпочав роботу у червні 2024 року. До складу робочої групи увійшли поліцейські ГУНП в Рівненській області, представник ТЦК та управління у справах ветеранів Рівненської ОВА, представник Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин.

Основні завдання центру: збір оперативної інформації про місце зникнення особи, відбір біологічних зразків у родичів для майбутньої ідентифікації, комунікація з громадянами, які втратили зв’язок зі своїми близькими, котрі перебували в зоні проведення бойових дій.

Також можна поспілкуватись з представниками слідства про розслідування у кримінальному провадженні за фактом зникнення безвісти за особливих обставин.

Номер телефону гарячої лінії центру: (097)614-98-59.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.