Вт. Жов 15th, 2024


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ містобудування, архітектури та землеустрою управління забезпечення роботи ради, бухгалтерського обліку, архітектури та землеустрою Костопільської міської ради повідомляє, що з 21 жовтня по 20 листопада 2024 року триватимуть громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації:

1. Детальний план території с.Жалин, що обмежується вулицею Набережна та прилеглою до неї територією, для розміщення магазину змішаних товарів, в с.Жалин Рівненського району Рівненської області. Розробник ФОП Суряхін М.Б.

Замовником даної містобудівної документації є Костопільська міська рада. Підставою для розроблення детального плану території є рішення Яполотської сільської ради від 22.10.2019 року №690.
З відповідною проектною документацією можна ознайомитись до 20 листопада 2024 року за адресою: м. Костопіль, вул. Незалежності, 7 (адміністративне приміщення Костопільської міської ради), кабінет №215.
Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – в.о. начальника відділу містобудування, архітектури та землеустрою управління забезпечення роботи радою, бухгалтерського обліку, архітектури та землеустрою Костопільської міської ради Головач Василь Георгійович.

Пропозиції (зауваження) просимо подавати до 20 листопада 2024 року за адресою: м. Костопіль, вул. Незалежності, 7, кабінет №215 або кабінет №211. Подані громадськістю пропозиції підлягають реєстрації та розглядаються розробником і замовником проектів містобудівної документації у місячний строк.
07 листопада 2024 року відбудеться громадське обговорення (презентація) вищезгаданого детального плану територій.

Місце проведення громадського обговорення (презентації): другий поверх (мала зала засідань) адміністративного приміщення Костопільської міської ради по вул. Незалежності, 7. Початок о 10.00 год.

Детальний план територій розробляється з метою зміни цільового призначення земельної ділянки, уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами. Опрацювання планувального рішення використання та забудови земельної ділянки для розміщення та експлуатації магазину змішаних товарів. Проект детального плану територій та більш детальна інформація про склад, зміст і основні техніко-економічні показники проекту містобудівної документації висвітлено на офіційному сайті Костопільської міської ради.

Фото без опису


Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.