Пт. Вер 20th, 2024

До поліцейського офіцера Степанської тергромади звернувся 47-річний житель села Двірець: наприкінці вересня під час його візиту до селища Степань у нього поцупили банківську картку, із якої у подальшому зникли 20 тисяч гривень.

Проведеною перевіркою поліцейський встановив, що до злочину може бути причетний 43-річний знайомий потерпілого. Під час спільного застілля біля місцевого магазину він непомітно для інших взяв банківську картку знайомого та того ж вечора зняв звідти гроші. Пін-код знав, оскільки раніше власник надавав її йому для розрахунку в магазині. За кілька годин спробував зняти ще грошей, але згадати код для доступу до карти вже не зміг, тож викинув її.

Коли поліцейські навідалися до 43-річного жителя Степаня, той у скоєному зізнався та добровільно видав 600 гривень, які у нього залишилися. Розповів, що чужі гроші він витратив на купівлю одягу, взуття, речей домашнього вжитку, випивки та їжі.

Слідчі Сарненського РВП розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 185 КК України.

У рамках кримінального провадження поліцейські тривають слідчі дії. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області 

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.