Чт. Вер 19th, 2024

Лазерні технології в медицині використовуються давно. Напевно, саме медична та косметична сфери були піонерами у популяризації лазерних технологій, які дозволяють провести малоінвазивні процедури з мінімальною, а то і нульовою травматичністю і вирішити найрізноманітніші проблеми.

Так методика Juliet by Asclepionhttps://alfaspa.ua/obladnanya/asclepion/asclepion-juliet.html це якраз той випадок, коли лазерні технології дозволяють досягати високих ефективних результатів при лікуванні гінекологічних захворювань. Причому мова йде про відсутність необхідності проведення хірургічних операцій та навіть призначення гормональної терапії. Хтось скаже що це надто фантастично та оптимістично. Але методика вже довела свою ефективність при лікуванні таких патологій як нетримання сечі, вагінальна релаксація, опущення тазового дна та навіть сексуальна дисфункція. На цьому список проблем, які можна вирішити за допомогою методики Juliet by Asclepion не закінчується і, як стверджують консультанти alfaspa.ua, він тільки збільшуватиметься.

Що ви хотіли знати про Juliet by Asclepion?

Не всі спеціалісти, які працюють в медичній сфері знайомі з цією супер сучасною методикою лікування. Тому у них виникає ряд питань, серед яких:

  1. Як відбувається процедура лікування за допомогою цього унікального лазера;
  2. Які обстеження необхідно завчасно провести;
  3. Чи існують протипоказання для використання цієї методики;
  4. Коли стають помітними результати;
  5. Як і скільки триває процес реабілітації;
  6. Чи існують якісь обмеження, в т.ч. по віку.

Насправді, питань набагато більше, але консультанти відповідають на найбільш популярні з них.

Отже, для проведення процедури, яка отримали назву Juliet by Asclepion, використовується спеціальний лазер, який, дякуючи спеціальній насадці, вводять у піхву. При цьому немає потреби проводити попередню анестезію чи якісь підготовчі процедури. Дія на слизову піхви відбувається завдяки термальному та абляційному режиму лазера (випромінювання).

До лікування варто пройти обстеження у гінеколога і здати мазок. Якщо лікар вважає за потрібне, можуть бути призначені додаткові обстеження. Але зазвичай їх список мінімальний.

Якщо говорити про протипоказання то це:

  • Запальний процес (гостра стадія);
  • Новоутворення;
  • Герпес;
  • Будь-який термін вагітності.

Позитивні результати від Juliet by Asclepion пацієнти відмічають вже після першої процедури. І зразу після її проведення можна повертатися до звичного життя. Хоча, спеціалісти радять взяти такий собі 3-денний «лайт режим»: уникати перевантажень фізичних, відмовитися від гарячої ванни чи сауни.

Для досягнення потрібного ефекту необхідно провести 2-а сеанси. Другий курс лікування можна починати через місяця після першого етапу лікування.

Методика Juliet by Asclepion підходить майже всім і немає вікових обмежень. Коли саму методику розробляли, таргетованою групою вважали жінок віком від 40 років до 50-ти. Але на практиці, лікування довело свою ефективність для жінок віком від двадцяти до семи десяти років! Нульова травматичність та нульова кількість побічних ефектів. Зате результат вражає своєю ефективністю. Саме тому консультанти alfaspa.ua радять звернути увагу на Juliet by Asclepion.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.