Пт. Вер 20th, 2024

45-річний житель обласного центру, раніше засуджений за злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків, нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За збут психотропів йому може загрожувати від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Викрили зловмисника оперативники УСР області спільно з слідчими Рівненського РУП за інформаційної підтримки відділу кримінального аналізу.

Учора, 11 грудня, близько 18:30 оперативники затримали рівнянина, який за місцем проживання за 2000 гривень продав дозу амфетаміну.

Всього слідчі задокументували чотири факти збуту наркотичних речовин, які він розповсюджував серед наркозалежних осіб на території Рівного. Зловмисник продав тоді аналогічну психотропну речовину, що і підтвердила експертиза.

Під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання поліцейські виявили та вилучили 15 поліетиленових пакетів із вмістом речовину білого та рожевого кольору, схожу на наркотичну, загальною вагою близько 50 грамів, пристрої для вживання наркотиків, мобільний телефон та грошові кошти, зокрема мічену купюру, отриману під час закупки.

Досудове розслідування за частиною 2 статті 307 КК України триває. Слідчі затримали 45-річного збувача в порядку статті 208 КПК України.

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області. 

Читайте також: Обікрав магазин на 17 тисяч гривень: Жителю Рівненщини “світить” до восьми років ув’язнення

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.