Пт. Вер 20th, 2024

Млинівська громада втратила на війні ще одного захисника…

У п’ятницю, 15 грудня, Млинівська громада зустрічає ще одного загиблого Героя, млинівчанина Лисогора Андрія Миколайовича, 25 березня 1990 року народження.

Стрілець-снайпер 1 відділення 2 аеромобільного взводу 2 аеромобільної роти військової частини А 4165. Солдат загинув в результаті артилерійського обстрілу в Сєвєродонецькому районі Луганської області.

Про це повідомили на сторінці громади у ФБ.

15 грудня орієнтовно о 9.30 год. траурний кортеж з тілом загиблого воїна зустрічатимуть біля Млинівського ліцею № 2. Далі «живим коридором» проведуть вулицею Рівненська до «кільця», потім по вулиці Пушкіна до будинку тітки покійного за адресою смт Млинів вулиця Соборна, 12.

Відправа чину похорону розпочнеться біля будинку о 13.00 год., опісля похоронна процесія рушить до церкви Серафима Саровського. Поховають Андрія Лисогора на Млинівському кладовищі (Слобода).

Друзі і знайомі пишуть і говорять про Андрія лише теплі і душевні слова: «Хороший ясноокий хлопець… дуже добрий був Андрій… життєрадісний, позитивний, завжди усміхнений… він був щирою людиною, було за честь працювати разом…  прикро та боляче хоронити таких хлопців… Лис, ти назавжди в строю та назавжди в наших серцях …»

Вічна і світла пам’ять загиблому Герою Андрію Лисогору.

Всіх небайдужих просять гідно зустріти Захисника та з честю вшанувати пам’ять Воїна, який поклав на щит Перемоги найцінніше – своє життя.

Нагадаємо, 15 грудня у Млинівській громаді також відбудеться прощання із бійцем  інтернаціонального легіону.

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.