Ср. Жов 9th, 2024

Доглянутість – це вічний тренд. А починається доглянутість зі здорової шкіри. Тоді як запорука здоров’я шкіри – чистота. І тут у багатьох виникає паніка, адже з проблемою акне стикається багато людей. І це не «вікова» особливість, яка докучає тільки підліткам. Це справжнє «прокляття» багатьох жінок і чоловіків, підлітків і дорослих. Та якщо є проблема, є способи її вирішення. Якщо «науково» розібратися з причинами виникнення акне, стає зрозумілим, чому так важливо забезпечити правильне очищення дерми. Мова йде не про «класичні» косметичні засоби, а інноваційні, створені в лабораторіях, з використанням інноваційних технологій та інгредієнтів. Насправді очищувальний гель для шкіри з акне Zein Obagi Exfoliating Cleanser – це якраз і є той «винахід», який гарантує вражаючі результати коли мова йде про акне. Чому? Тому що, створюючи його ефективну формулу, спеціалісти використовували не тільки «Дари Природи», але й інноваційні компоненти, дія яких спрямована на глибоке очищення дерми, що в свою чергу є запорукою в боротьбі (результативній!) з акне.

Безперечно, доглянута і чиста шкіра – це результат комплексного і системного підходу. Це не проблема, бо магазин брендової косметики OLC пропонує різноманітні продукти, завдання яких догляд за шкірою заснований на науковому підґрунті. Тут запропоновані різні косметичні продукти, що вирішують конкретні задачі, забезпечують догляд та здатні попереджувати виникнення тих чи інших проблем з дермою.

Zein Obagi Exfoliating Cleanser – для чистоти та здоров’я вашої шкіри

Це інноваційна розробка компанії ZO, яка вже отримала позитивні відгуки навіть боку косметологів професіоналів. Формула продукту на перший погляд здається простою. Та це тільки на перший погляд, бо кожен компонент у засобі підсилює дію іншого і тим самим створює ефект глибокого очищення шкіри і її відновлення. Отже Exfoliating Cleanser включає:

  1. Олію жожоба, яка «на відмінно» справляється з завданням відлущувати мертві клітини з поверхні дерми;
  2. Вітамін Е в інкапсульованому вигляді. Цей компонент відповідає за антиоксидантний ефект;
  3. Кислоту саліцилова, яка гарантує глибоке очищення пор та проводить хімічний пілінг дерми;
  4. Олія чайного дерева, яка в тандемі з екстрактом таволги, забезпечує противірусний та заспокійливий ефект.

Не дивно, що кожен, хто використовує цей унікальний засіб, на власному досвіді переконується у його ефективності.

Результати використання Exfoliating Cleanser від ZO

Даний продукт позиціонується як очищувальний гель, актуальний для використання для шкіри обличчя «нормальної», «жирної» та «проблемної», тобто для шкіри з акне. Основне завдання продукту – делікатне але глибоке очищення шкіри від надлишку шкірного жиру без ефекту пересушування дерми. Пересушена шкіра – це не панацея від акне, а навпаки чинник, який посилює проблему.

Використання Exfoliating Cleanser гарантує:

  1. Делікатне очищення шкіри з видаленням надлишків себуму;
  2. Регулювання секреції шкірного жиру;
  3. Видалення ороговівши клітин з поверхні шкіри, очищення пор і стимулювання процесу оновлення дерми;
  4. Нейтралізацію вільних радикалів та забезпечення антиоксидантного захисту епідермісу;
  5. Проведення хімічного пілінгу (за відлущування ороговівши клітин відповідають бета-гідрокислоти, які також входять до складу цього продукту). Але! Оскільки ці кислоти роблять шкіру більш сприйнятливою до дії сонячних променів, при використання гелю обов’язково треба підібрати ефективні сонцезахисні косметичні засоби;
  6. Заспокоєння, загоєння подразненої шкіри обличчя, мінімізацію дискомфортних відчуттів (почервоніння, печіння тощо).

У магазині професійної косметики One Love Cosmetics доступні всі косметичні продукти, що входять до системи підготовки шкіри від ZO. І очищувальний гель Exfoliating Cleanser це тільки один продукт із цієї лінійки, засоби якої створені спеціально для вирішення складної проблеми як акне.

Оцінити на власному досвіді результативність цих косметичних продуктів є можливість у всіх споживачів, бо магазин ONE LOVE COSMETICS пропонує кращі серії ZO, а також великий асортимент косметичних продуктів інших відомих мануфактур.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.