Сб. Лип 27th, 2024

09.10.23

Ілля Томашевський

На Сарненщині неповнолітній збив на “зебрі” 10-річну дівчинку, у Рівному через зіткнення двох автівок водійку деблоковували рятувальники, а на Поліссі ледь не згорів медпункт. Як пройшли вихідні на Рівненщині, дивіться у короткому огляді далі.

До жаху моторошні кадри із камери відеоспостереження у Сарнах. Там 17-річний хлопець на швидкості збиває дитину, яка переходить дорогу пішохідним переходом.

Наступного дня у селі Глинне, що знаходиться майже на кордонні з білоруссю ледь не згорів фельдшерсько-акушерський пункт. 8 рятувальників із 2 пожежними автоцистернами загасили полум’я.

Мертвого чоловіка внаслідок пожежі виявили рятувальник у Рівненському районі. Вогонь спалахнув у будинку села Великі Межиричі.

Вже в неділю зранку у Рівному сталась ще одна аварія, де знадобилась допомога рятувальників. Поблизу “Епіцентру” зіштовхнулись два легковики. Шведський Saab та лада “дев’ятка”.

Ще одне зіткнення легковиків сталося в неділю ввечері. Аварія трапилась біля Злати Плази. автомобілі зазнали механічних ушкоджень.

Читайте також: Злетів у кювет: поблизу Костополя водій елітної автівки скоїв ДТП

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.