Сб. Лип 27th, 2024

Подарунки обожнюють всі. Причому презенти приємно не тільки отримувати а й купувати. Вибираючи красиву річ для того щоб презентувати знайомому чи рідній людині, кожен занурюються в атмосферу краси і цікавинок. А враховуючи той асортимент, який доступний споживачам, підбирати презенти – одне задоволення.

І зовсім не обов’язково відвідувати ювелірні бутики чи залишати купу грошей в маркетах з брендовим одягом. Відвідайте Darek – інтернет-магазин подарунків та декору для дому. Вас здивує асортимент, в якому представлені не тільки речі, що вважаються «класичними» для подарунків, але і цікаві екземпляри, які оцінять ті, хто обирає оригінальність та незвичайність.

Подарунок і для житла і для його власника

Виробники пропонують безліч інтер’єрних аксесуарів, які використовуються для декоративного оформлення приміщень різних типів. Безперечно, декор для дому використовують всі, бо завдяки цим елементам можна вдихнути в інтер’єр більше комфорту, затишку та особливого стильового шику. Але експерти нагадують, що декор вимагає міри. Тобто переобтяжувати інтер’єр різними декоративним елементами не варто, як і не треба змішувати занадто багато стильових концепцій. Наприклад, якщо ваш інтер’єр оформлений в класичному стилі, не варто додавати в нього занадто сучасні нотки або елементи із таких кардинально відмінних стилів як лофт або індастріал. Але стильні прикраси (статуетка або ваза) виконані у стилі Модерн або Неокласика будуть дуже доречними. Предмети декору – це чудова ідея для подарунку, особливо, якщо ви знаєте в якому стилі оформлене житло отримувача презенту. Якщо ні, то краще запитати господаря, який декоративний елемент впишеться в його квартиру чи будинок.

Універсальними вважаються:

  1. Картини;
  2. Годинники (хоча, годинник на презент – то не завжди актуально, бо в деяких країнах існують забобони щодо такого подарунку);
  3. Вази;
  4. Вазони з квітами;
  5. Домашній текстиль;
  6. Статуетки;
  7. Інтер’єрні ляльки тощо.

Та підбираючи елемент декору, варто враховувати також і модні тенденції. Наприклад, великою популярністю користуються елементи для оформлення стін. І однією із трендових новинок є картина на стіну із лаковим покриттям. Вона виглядає дуже стильно, а щодо сюжету – він може бути різним. Така картина крім стильного зовнішнього вигляду відрізняється ще тим, що за нею просто доглядати. Достатньо акуратно витерти пил і вона завжди матиме ідеальний вигляд (як новий). Консультанти інтернет магазину допоможуть підібрати вдалий варіант який підійде і по сюжету (тематиці), і по кольоровій палітрі, і по розмірам, і навіть по ціні. До речі, вартість стильних декоративних елементів та товарів, які підійдуть на роль подарунку різна і залежить від багатьох факторів, в тому числі від марки виробника. Але широкий асортимент дозволяє підібрати кращі варіації, які вписуються і в бюджетні рамки.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.