Сб. Лип 27th, 2024

Дата: 01.02.2024 16:09

Кількість переглядів: 6


Згідно наказу Міністерства освіти та науки України від 06.11.2023 року Центр отримав статус експериментального закладу Всеукраїнського рівня та став учасником інноваційного проєкту – “Система розвитку освітнього менеджменту в багатопрофільних закладах позашкільної освіти”.

У ході проєкту педагоги Центру дитячої та юнацької творчості брали участь у XV Міжнародній виставці “Інноватика в сучасній освіті” та отримали диплом за презентацію досягнень та ефективне впровадження освітніх інновацій.

Погоджуючись на участь у проєкті, директор закладу, Ольга Михальська, розуміла, що впровадження освітнього менеджменту в систему роботи закладу значно покращить якість надання освітніх послуг та розширить можливості для вихованців закладу.

Участь у проєкті розрахована до 2028 року. Тому цьогоріч у травні, Ольга Михальська, звітуватиме про перший етап експериментальної роботи. Звіт відбудеться на базі наукової установи “Інститут модернізації та змісту освіти” у місті Київ. Попереду дуже багато праці та нововведень, які спрямовані на покращення якості освіти та умов навчання дітей і учнівської молоді громади, що є неабияк важливо в сучасних умовах.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.