Сб. Лип 27th, 2024

Дата: 22.09.2023 11:35

Кількість переглядів: 32


“Мирного неба тобі Україно”

Під таким гаслом Центр дитячої та юнацької творчості відзначив Міжнародний день миру. Для України це свято має особливе значення. Адже протягом усієї історії наша держава боролася за своє мирне, незалежне існування. І цьогоріч Україна продовжує боротьбу з окупантом, щоб наші нащадки ніколи не знали війни.

З нагоди Дня миру на урочистому занятті з “Паперопластики” під керівництвом Наталії Ренєвої діти виготовляли голубів миру. До події долучилися і на гуртку “Цікава інженерія” (керівник Леся Павлюк), де наймолодші вихованці закладу з школи раннього розвитку спільно виготовили плакат “Долоньки миру”. Також доєдналися керівники художніх студій Оксана Лис та Максим Снітко, які в цей час розписували тубуси від снарядів, перетворюючи залишки зброї на мистецькі шедеври. Виконанням пісні “Ми за волю, ми за мир” (керівник Оксана Красун) розпочалося заняття фольклорного гурту “Ладовиця”.

Вихованці студії образотворчого мистецтва “Розмай” (керівник Максим Снітко) оформили мейкер простір “Птах перемоги”. А керівник хореографічного ансамблю “Феєрія” Марія Скороход разом з дітками влаштували яскравий і запальний танцювальний флешмоб “Мир над Україною”.

Тож завдяки нашим талановитим дітям і керівникам ми привернули увагу до питань миру, принципів гуманності, свободи, добра і поваги.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.