Нд. Вер 8th, 2024

Дата: 10.10.2023 14:55

Кількість переглядів: 27


До Дня ментального здоров’я фахівці КУ “Центр надання соціальних послуг” влаштували акцію. Спілкувалися із костопільчанами, розповідали про різні методи контролю емоцій, давали поради щодо подолання стресу та поширювали інформаційні листівки. Окрім цього, усім охочим надали контакти комунальної установи, куди можна звернутися за безкоштовною консультацією психолога.

Жителі Костополя отримали порадники “Вчимося контролювати свої емоції”. У них вміщений перелік найкращих способів для висловлення емоцій. Адже самовираження є чудовим способом ідентифікувати свої відчуття і працювати із ними.

Якщо вам складно самостійно впоратися із емоційною напругою та подолати життєві труднощі, то ви завжди можете звернутися до психолога КУ “Центр надання соціальних послуг” КМР.

Адреса: м. Костопіль, вул. Сарненська, 15. Контактний телефон: 096 93 94 045

Довідково: Що таке ментальне здоров’я? Згідно з визначенням ВООЗ, ментальне здоров’я — це стан щастя та добробуту, в якому людина реалізує свої творчі здібності, може протистояти життєвим стресам, продуктивно працювати та робити внесок у суспільне життя. Це означає, що ментальне здоров’я об’єднує здоровий дух та психіку людини із соціальним складником. Воно є важливим для втілення бажань, реалізації цілей, доброго фізичного самопочуття. А з іншого боку — психічне здоров’я кожного індивіда важливе для всього суспільства. Стан ментального здоров’я залежить від багатьох чинників: соціальних, екологічних та навіть економічних.


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.