Пн. Вер 23rd, 2024

У списку їх 4

Цієї осені стилісти пропонують жінкам за 50 робити стильні стрижки з чубчиком. Такі зачіски коригують овал обличчя та надають загальному образу легкості й елегантності.

Подовжений боб із чубчиком

Цей варіант боба – універсальна стрижка, оскільки підходить майже всім жінкам, попри вік. Стилісти рекомендують її для ефектного образу. Зачіска візуально подовжує шию, робить контури обличчя чіткішими, увиразнюючи погляд.

Акцентний чубчик замаскує зморшки в зоні. Чубчик можна робити прямий, косий, подовжений або філіруваний – як вам більш до вподоби.

Каскад із чубчиком-шторкою

Каскадні стрижки пасують жінкам за 50 завдяки текстурованим пасмам волосся. Воно набуває рухливості та об’єму, тому така зачіска омолоджує загальний вигляд. До слова, каскад полюбляють італійські та французькі жінки. Вони славляться своїм смаком та естетикою стилю.

Чубчиком-шторка зробить загальний образ елегантним. Він допоможе візуально витягнути обличчя. Стрижка пасуватиме жінкам з будь-яким типом обличчя та структурою волосся, тому також вважається універсальною.

Піксі з косим чубчиком

Якщо ви хочете кардинально змінити свій образ, тоді вам ідеально підійде ця стрижка. Піксі повністю відкриває обличчя, робить очі виразними, а вилиці – витонченими.

Косий чубчик допоможе приховати зморшки на шкірі обличчя та додасть загальному образу свіжості. Піксі з косим чубчиком підійде для жінок з овальною і трикутною формами обличчя. Також цю стрижку варто робити жінкам, які мають слабке волосся без об’єму – вона зробить локони візуально густішими.

Каре з асиметричним чубчиком

Каре – омолоджує. Воно підтягує обличчя, робить контури вилиць чіткішими, а погляд – виразнішим.

Асиметричний чубчик ніби стирає зморшки з обличчя, додаючи загальному вигляду свіжості й жіночності. Асиметричне каре пасуватиме жінкам з квадратною і круглою формами обличчя, оскільки пом’якшує лінії та додає візуальної легкості.

Джерело: ТСН

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.