Сб. Лип 27th, 2024

З нагоди міжнародного Дня захисту дітей та Дня поліцейських офіцерів громади в.о. міського голови Давид Дідух вручив подяки.
 
За сумлінне виконання службових обовʼязків, високу професійну майстерність, ініціативу та наполеглевість, виявлені у справі захисту прав і свобод громадян та з нагоди відзначення Дня поліцейських офіцерів громад подяку вручено капітану поліції, поліцейському офіцеру громади Олександру Колошві.

Фото без опису
 
За сумлінне виконання посадових обов’язків, творчий підхід до вирішення питань навчання та виховання підростаючого покоління, професіоналізм та з нагоди міжнародного Дня захисту дітей подяку вручено директору Маломидського ліцею КМр Тамарі Зулайкхі.
 Фото без опису

 

За активну громадську позицію, високий патріотизм, гуманність, готовність прийти на допомогу, небайдужість до долі кожної дитини та з нагоди міжнародного Дня захисту дітей подяку вручено педагогічному та учнівському колективу Костопільського ліцею №3 КМР.
Фото без опису

 

За багаторічну сумлінну, творчу працю, високі професійні досягнення у сфері психологічної служби, особисті заслуги в забезпеченні психологічного супроводу навчально-виховного процесу та з нагоди міжнародного Дня захисту дітей подяку вручено практичному психологу Костопільського ліцею №6 КМР Олені Долинській. Фото без опису
 

За невтомну працю, батьківську відданість, любов та турботу, вагомий внесок у розвиток сімейних форм виховання та з нагоди міжнародного Дня захисту дітей подяку вручено опікуну дитини-сироти Рустаму Ісмаілову.

Фото без опису


Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.