Сб. Лип 27th, 2024

Зацікавити сучасного споживача зовсім не легко. На покупців чатують виробники, торгові компанії, дилери і т.д. і всі намагаються проштовхнути саме свої товари чи послуги. Часи ринку продавця, коли попит був більший за пропозицію, минули і навряд чи повернуться. Зараз панує час Покупця/Клієнта, який встановлює правила на ринку і оцінює Підрядника не тільки за якістю продукції та ціною а і за інформаційною доступністю. Та просто розмістити реклами у метро – цього буде недостатньо.  Без правильної маркетингової стратегії завоювати свою нішу, стати цікавішим та привабливішим для Клієнтів ніж конкуренти не вийде. Ну хіба Ви пропонуєте щось абсолютно нове для ринку. Але зазвичай все вже давно запропоноване до вас. Отож не дивно, що компанії наймають у штат маркетологів, дизайнерів, SMM-спеціалістів і ще багато різних професіоналів, сподіваючись на диво просування. Але як показує практика, набагато економніше, вигідніше та практичніше це довірити всі ці маркетингово-рекламно-просуваючі заходи команді професіоналів на умовах аутсорсингу.

Саме зовнішній відділ маркетингу здатний вирішити будь яке питання так чи інакше пов’язане з просуванням продукції чи послуг. При цьому ви суттєво оптимізуєте свої витрати на персонал і на 100% можете очікувати тільки на позитивні результати. Чому? Бо Well Done це не просто про маркетинг, це про відчуття ринків, про досвідчених Профі і про людей, які захоплені своєю роботою та налаштовані на результат.

Маркетинг зі швидкістю думки

Швидкість у сучасному бізнесі – це все. Розробити правильну маркетингову стратегію – це половина справи. Друга половина (не менш важлива) зробити це в максимально стислі терміни, щоб випередити конкурентів. Крім того маркетинг це комплекс різних заходів та активностей, кожна з яких направлена на вирішення того чи іншого завдання.

Тому ідеальний вибір підрядника – це агенція, яка пропонує просування продукції чи послуг від «А» до «Я», а це значить, що в запропонований сервісний портфель увійдуть:

  1. Розробка сайтів під ключ;
  2. Дизайн та брендінг;
  3. Ребрендінг;
  4. SEO просування;
  5. Таргетована реклама;
  6. Контекстна реклама.

Та широкий сервісний портфель це не всі переваги, які отримують наші Клієнти, бо для нас кожен Замовник – це індивідуальний проєкт і новий кейс. Тобто наші Профі враховують і особливості вашого бізнесу, і ситуацію на ринку, проведять SWOT аналіз, який допоможе виявити сильні сторони та акцентувати увагу саме на них. Як результат, ваші конкуренти залишаться далеко позаду а Ви отримаєте комплексну маркетингову стратегію, розроблену не тільки «на сьогодні» а на перспективу.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.