Сб. Лип 27th, 2024

В боях із російськими окупантами загинув військовослужбовець Микола Майструк з села Білка. Донька загиблого просить присвоїти йому посмертне звання Героя України.

Прошу Вас розглянути петицію “Про присвоєння почесного звання Героя України (посмертно) моєму тату Майструку Миколі Васильовичу, 04 жовтня 1972 року народження. Солдат, водій 8 механізованої роти 3 механізованого батальйону військової частини А4447, – каже донька.

Микола Васильович був призваний на військову службу під час мобілізації 11 квітня 2023 року. Не зважаючи на стан здоров’я він із честю та гідністю разом із побратимами боронив цілісність нашої держави на Запорізькому напрямку.

Загинув мій тато Майструк Микола Васильович 29 жовтня 2023 року від отриманого поранення несумісного з життям під час виконання бойового завдання у селі Роботине, Пологівського району, Запорізької області. Мій тато відважно виконував свій обов’язок громадянина України. До останнього подиху був вірним своїм побратимам та державі. Він щиро вірив у перемогу над ворогом, тож просимо Вас надати йому звання Героя України посмертно. Ми пишаємось нашим татом, чоловіком, дідусем. Він наш герой. Герой для нашої сім’ї, для нашої родини, – додає донька загиблого воїна.

ПІДПИСАТИ ПЕТИЦІЮ

Читайте також: Усі охочі можуть підписати петицію про присвоєння звання “Герой України” (посмертно) військовому з Рівненщини

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.