Сб. Лип 27th, 2024

Електронна комерція спричинила суттєвий розвиток послуг з міжнародної доставки. Це не дивно, оскільки тепер громадянин США може запросто придбати будь-який товар з сайтів, власники яких знаходяться в Україні. Багато українських підприємців ухопилося за таку можливість, оскільки це шанс значно збільшити кількість власних клієнтів. Більше інформації про доставку з України в США можна отримати на сайті компанії «Western Bid»: https://westernbid.com/shipping.

Скільки коштує доставка в США з України

Вартість посилки при доставці з України в Сполучені Штати Америки може суттєво відрізнятися. Це не дивно, оскільки існує багато різноманітних факторів, які потрібно враховувати при організації логістики.

Перш за все потрібно звернути увагу на:

  1. Поштовий індекс. США – це дуже велика країна, саме тому адреса отримувача має дуже важливе значення при ціноутворенні послуг транспортної компанії.
  2. Вартість посилки. Важливий фактор, на який обов’язково потрібно звернути увагу, оскільки від нього залежить розмір мита, який доведеться сплатити.
  3. Розмір посилки. Чим більший товар, що призначений до відправлення, тим більша вартість його доставки. Також потрібно звернути увагу на формат упаковки продукції. Якщо товар крихкий, його пакують особливим чином, що також підвищую ціну послуг транспортної компанії.

Якщо вас цікавить точна ціна на вартість доставки посилки в США з України, ви можете дізнатися її на сайті «Western Bid». Для цього потрібно скористатися спеціальним калькулятором, куди вводиться інформація про: габарити посилки, масу, поштовий індекс. Для зручності калькулятор також має інтегровану американську вимірювальну систему.

Також у вас є можливість відправити продукцію із допомогою компанії «Western Bid», що допоможе отримати знижку до -80% від міжнародних перевізників. Для цього потрібно:

  1. Створити обліковий запис на сайті «Western Bid».
  2. Приєднати до облікового запису акаунт на Etsy або ж власний інтернет-магазин, що може бути розроблений на різноманітних платформах.
  3. Оформити продаж товару.
  4. Запакувати посилку та відправити в Київ до Консолідаційного центру «Western Bid».

Співробітники компанії своєю чергою подбають про те, щоб посилка дісталася перевізника.

Як довго йде доставка посилки з України в США

Тривалість виконання доставки залежить від багатьох різноманітних факторів: кліматичних умов, завантаженості пошти, страйків робітників пошти або перевізників тощо. В середньому посилка опиняється у покупця протягом 7-9 робочих днів. Однак можливі ситуації, коли покупець може розраховувати на отримання товару вже через 4-5 днів.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.