Сб. Лип 27th, 2024

Фото ДМС Рівненщини

В управлінні ДМС у Рівненській області зазначають, що безбар’єрність – це не лише про усунення фізичних перешкод, а набагато ширше, і стосується кожного, а надто людей поважного віку.

Фахівці Управління Державної міграційної служби у Рівненській області зі знанням справи забезпечують комфортність, доступність якісних адміністративних послуг усім верствам населення.

Сьогодні ж до міграційної служби завітала 88-річна Павліна Петрівна з метою оформлення паспорта для виїзду за кордон.

Пані Павліна – це жива легенда родини. Вона народила 9 дітей: вісім доньок і одного сина. Її сім’я розрослася, і тепер у неї є неймовірних 18 внуків і навіть 9 правнуків. Ця родина об’єднана любов’ю та підтримкою один одного, – йдеться у повідомленні.

Цікаво, що діти, внуки та правнуки проживають не лише в різних містах України, але й за кордоном. Паспорт для виїзду за кордон стане ключем до зустрічі Павліни Петрівни зі своїм дорогим сином та внуками в Іспанії, які з нетерпінням чекають на свою бабусю.

Управління Державної міграційної служби у Рівненській області зазначають, що з початку року в області оформлено 67452 паспорти для виїзду за кордон.

Читайте також: 36 жителів Рівненської області отримали гранти на свій бізнес

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.