Пн. Вер 16th, 2024

Фото поліції Рівненщини

Поліцейський офіцер громади викрив 18-річного жителя Дубенщини на крадіжці велосипеда. Тепер йому може загрожувати позбавлення волі: санкція інкримінованої юному зловмиснику статті передбачає від 5 до 8 років за ґратами.

На спецлінію 102 близько 15-ї години надійшло повідомлення від 46-річного жителя села Соснівка, що невідома особа із подвір’я його господарства викрала велосипед.

Поліцейський офіцер Семидубської ТГ за отриманою інформацією та в результаті проведеної перевірки з’ясував, що до злочину може бути причетний 18-річний односелець.

Коли навідався до юнака, який здобув у селі славу дебошира та уже потрапляв в поле зору правоохоронців за порушення правил додержання тиші, той зізнався у крадіжці. Утім, запевнив, що всього лиш взяв покататися, а коли двоколісний зламався, то заховав його на території обійстя, де ніхто не проживає, – йдеться у повідомленні. 

Слідчо-оперативна група Дубенського РВП задокументувала вчинене кримінальне правопорушення. У рамках досудового розслідування, розпочатого за частиною 4 статті 185 КК України, призначена товарознавча експертиза, за результатами якої вирішуватиметься питання про повідомлення зловмиснику про підозру.

Читайте також: На Рівненщині назвали громади із найбільш дієвими “Активними парками”

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.