Сб. Лип 27th, 2024

20.11.23

Ольга Данілюк, Володимир Захаров

Перший сніг, ожеледиця та ДТП. На Рівненщині розпочалась зима. В області оголосили перший рівень небезпеки. Попри це, дехто з водіїв не встиг перевзутись. Як впорались комунальні служби з початком зими, дивіться далі у сюжеті.

Відео непосипаної та слизької дороги на вулиці Кулика і Гудачека у Рівному зняли водії, які змушені були в понеділок зранку нею їхати.

Разом з тим, між селом Здовбиця та містом Здолбунів, через слизьку дорогу водійка легковика в`їхала в рейсовий автобус. Його пасажири не травмувалися, натомість кермувальниця авто внаслідок зіткнення, зламала ключицю.

Опитані нами водії кажуть, зима тільки на старті. Перший сніг, дехто й не відчув.

В Рівненському ШЕУ зазначають дороги станом на понеділок в задовільному стані. Найперше тому, що сильних опадів та морозів у Рівному ще не було.

Оскільки засніжило на Рівненщині з п`ятниці на суботу, техніка з посипання доріг міста та області почала працювати ще на вихідних.

Разом з тим, в службі автомобільних доріг кажуть, кількість аварій при першій негоді збільшується в основному через те, що не всі водії заздалегідь дбають про належний технічний стан свого авто.

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.