Нд. Вер 8th, 2024

Часи тотального дефіциту канули в минуле, як і мода на «схожість». Тому сучасний споживач обирає те що до вподоби йому, а не те що є в наявності, чи таке як у сусіда. Це стосується всього в тому числі і меблів.

М'які диван-ліжка

Ну а меблевий ринок вражає кількістю варіацій, причому це стосується не меблів взагалі а їх конкретних видів. Наприклад, дивани представлені у такому різноманітті, що інколи без допомоги консультанта не розберешся який краще. Саме тому, якщо ви вирішили придбати диван, скористайтеся не тільки фото і описами. Але і слушними рекомендаціями консультантів МебельОк.

Простий чи складний?

Виробники пропонують кілька рішень для облаштування як житлових приміщень так і офісних. Часто дивани в офісах використовуються для створення особливого шику в інтер’єрі. Як правило, це моделі з натуральної шкіри і експлуатуються вони як місце для сидіння. Такі системи бувають двох або трьохмісні. Тоді як для облаштування житлових приміщень виробники пропонують кардинально інші системи – більш функціональні і практичні.

Для дому актуальним буде купити простий або розкладний диван. Простий – вибір якщо треба прикрасити інтер’єр вітальні чи кабінету. Тобто диван буде використовуватися як родзинка інтер’єру і призначається для недовготривалого розміщення людини в сидячому положенні. Такі моделі актуальні в натуральній шкірі і в різних габаритах. Тоді як диван, який має справлятися з додатковими функціями і має бути оснащений додатковими опціями. Мова про розкладні системи, які здатні перетворюватися на повноцінне ліжко, інколи двоспальне.

Виробники пропонують розкладні дивані, які змінюються в розмірах і конструкції за допомогою спеціальних комплектуючих або взагалі трансформуються за допомогою спеціальних механізмів. Викатний диван – то зручно і просто. Але модель оснащена механізмом трансформації – то вже сучасно і ергономічно. Причому цей самий механізм може бути різним і від того залежатиме як диван розкладається і які ще приховані в нього функції. Наприклад, деякі конструкції після використання механізму трансформації, перетворюються на повноцінні місця для сну ще й зі спеціальними нішами (місцями для зберігання різних речей).

Розкладні дивани актуальні як для кімнат для дорослих, так і для облаштування дитячих. А для того щоб меблевий модуль ідеально вписався в той чи інший інтер’єр, мануфактури пропонують моделі в різних стилях, дизайнах, текстурах і кольорах.

прямі дивани

Ціновий діапазон запропонованих моделей теж дуже різноманітний і широкий. Це дозволяє придбати якісний модуль навіть за невеликі гроші. Взагалі, сучасні меблі виготовляються з акцентом на комфорт і ергономічність. Але при цьому вони виглядають дуже стильно і вписуються в різні приміщення. Експерти MebelOk радять заздалегідь ознайомитися з доступними серіями і колекціями, бо кожна модель варта вашої уваги. Але краще купувати диван з урахуванням не тільки смакових уподобань але і можливостей самого приміщення. Добре, що фабрики пропонують рішення у різних габаритах і формах.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.