Сб. Лип 27th, 2024

19.01.24

Анна Яцук, Володимир Захаров

Почав ходити. Морпіх, який реабілітується на Рівненщині і був прикутий до крісла колісного, після важкої травми, робить перші кроки. Військовий став на ноги і вчиться ходити навіть без милиць. Як йому це вдалось, дивіться далі.

Вже крокує і переступає перешкоди. А ще три місяці тому Володимир пересувався у кріслі колісному.

Володимир морський піхотинець, проходив службу у 37 окремій бригаді. Отримав поранення влітку, на Запорізькому напрямку.

Військового направили на реабілітацію у Рівненський обласний госпіталь.

Володимир щоденно працював над відновленням свого тіла. Виконував різноманітні вправи. У листопаді ми зафільмували перші кроки пораненого військового.

З того дня минуло три місяці. Володимир вже ходить ногами. Крісло колісне йому не потрібне, хоче відмовитись і від милиць.

Дивом випадок Володимира медики не називають. У військового неповна травма спинного мозку тому є всі шанси відновитись. Стати на ноги йому допомогла щоденна фізична праця над собою та робота мультидисциплінарної команди.

Володимир готовий працювати над собою скільки потрібно. Певен, вийде з госпіталю своїми ногами і без допомоги. Військовим, які мають аналогічну травму, радить не здаватись і шукати мотивацію для одужання.

Читайте також: Втратив кінцівку, не втратив оптимізм: десантник з Харкова завершує реабілітацію на Рівненщині (ВІДЕО)

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.