Сб. Лип 27th, 2024

14.11.23

Ольга Данілюк

На Рівненщині провели четвертий регіональний форум ОСББ та громад області. Говорили про збільшення енергоефективності будинків та збереження тепла завдяки новим технологіям. Більше про форум, дивіться далі у сюжеті.

Голови ОСББ, очільники громад області, керівництво провідних банків та експерти в сфері енергоефективності. Десятки учасників зібралися у Рівному та обговорювали розвиток енергоефективності в багатоповерхівках Рівненщини. Головний акцент – інноваційні підходи.

Участь в програмі утеплення будинків передбачає співфінансування Фонду енергоефективності та співвласників того чи іншого будинку. Оскільки під час повномасштабної війни банки не бралися кредитувати ОСББ, тож область підписала Меморандум з одним із банків, який готовий співпрацювати.

Усі хто був на заході мали змогу обмінятися інформацією щодо збільшення енергоефективності власних будинків. Що є своєрідною підтримкою ОСББ.

Зазначимо, що це уже четвертий подібний форум, який відбувається на Рівненщині. Щоразу експерти, влада, голови ОСББ шукають нові рішення під час можливої енергетичної нестабільності, коли ворог загрожує нашій енергетиці ударами з повітря.

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.