Сб. Лип 27th, 2024

У сучасних реаліях буває складно вчасно реагувати на зовнішні чинники, що постійно змінюються. Для цього потрібно мати дар передбачення. Або згадати головне правило “попереджений – значить озброєний”.

Тобто потрібно провести низку певних превентивних заходів, один із яких – забезпечити собі енергетичну незалежність. Причому таке рішення буде актуальним не лише для власників великих підприємств, а й середнього та дрібного бізнесу. Та й рядовий обиватель встановивши дизельний генератор на території біля приватного будинку, буде готовий до різноманітних «сюрпризів» у вигляді позапланових або екстрених відключень електроенергії. На ринку свої послуги пропонують багато компаній, які пропонують генератор дизельний різної потужності та модифікації. Але не так багато підрядників готові запропонувати послуги у форматі «під ключ». Фахівці «Своя Енергія» реалізують проекти будь-якої складності і саме із застосуванням підходу «під ключ», що дозволяє давати гарантію як на обладнання, так і на послуги з його монтажу та запуску в роботу.

Дизельні генератори – варіанти на вибір

В першу чергу всі генератори відрізняються таким параметром як потужність та дизельні не виняток. У нашому асортименті обладнання з потужністю:

  • 16 кВт.;
  • 24 кВт.;
  • 32 кВт.;
  • 40 квт.

На цьому різноманітність не закінчується. Генератори доступні з онлайн-керуванням автоматичного запуску і «заховані» в кожусі. Ідеальне рішення, щоб обнулити таку проблему, як шум. Адже кожух гарантує високу шумоізоляцію, завдяки чому встановлювати генератори можна не лише на підприємствах, а й поблизу житлових будівель. Крім того спеціальна захисна конструкція має антикорозійні властивості і захищає генератор від негативного впливу зовнішніх факторів.

Генератори оснащені надійними двигунами FAWDE, що гарантує їхню безперебійну роботу та безпроблемну експлуатацію.

Підібрати дизельний генератор можна і за потужністю, і за габаритами. Але вам не доведеться робити це самостійно. Адже консультанти «Своя Енергія» пропонують комплекс сервісів, що включає енергетичний аудит, на підставі якого здійснюється підбір оптимального генератора для конкретного проекту.

Відвідавши сайт https://svoya-energy.com.ua/product-category/dizelni-generatori/ можна ознайомитись з нашим асортиментом генераторів. Що стосується підбору, ми пропонуємо;

  1. проведення енергоаудиту (free);
  2. підбір відповідного обладнання, яке враховує всі запити споживача;
  3. доставку генератора;
  4. встановлення обладнання з проведенням пуско-налагоджувальних робіт.

На всі генератори надається гарантія 24 місяці. Скориставшись нашими послугами споживач не просто встановлює дизельний генератор, але якраз у форматі превентивної міри забезпечує собі енергетичну незалежність на випадок непередбачених ситуацій. А в сучасному світі енергетична незалежність це не просто комфорт чи «фора» для бізнесу, а й один із способів гарантувати безпеку собі, своєму підприємству чи своїм близьким.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.