Сб. Лип 27th, 2024

Створити стильну атмосферу в дитячій не так вже складно і дорого. Головне, визначитися з акцентами. Наприклад, оновити інтер’єр, а то і зовсім змінити стилістику приміщення вийде за допомогою фотошпалер. Щодо вибору, то компанія DesignStickers пропонує  багато рішень а консультанти допоможуть підібрати вдалий варіант як по ціні, так і по кольору і навіть технічним нюансам. Адже існує кілька видів фотошпалер і кожен з них має свої особливості в тому числі в способі наклеювання.

Але крім технологічних аспектів треба враховувати кольорову палітру та тематику. Бо одна справа, якщо потрібно підібрати фотообої в дитячу для хлопчика і зовсім інша, якщо мова про кімнату для дівчини. Але, дякуючи фото на сайті, зробити вдале придбання не складно. Щодо екологічності та безпеки (а для дитячої кімнати це пріоритетні параметри) то вони гарантовані на 100%.

Про переваги

Отже фотошпалери можуть бути у вигляді:

  • Наклейки, яка вже “оснащена” шаром клею;
  • Вінілових рулонів з основою з флізеліну.

Різниця в нанесенні. Тобто перший варіант підійде, якщо треба оновити приміщення нашвидкуруч, бо дозволяє використовувати як основу навіть фарбовану стіну або поверхню з «старими» шпалерами. Другий варіанта потребує проведення підготовчого етапу і фактично «пустої» стіни з попередньо нанесеною шпаклівкою.

Фотообої дитячі https://www.designstickers.com.ua/ua/fotooboi-dytyachi.html типу «наклейка» відрізняються гладкою поверхнею. Вінілові фотошпалери запропоновані у 4 текстурних варіаціях:

  • А-ля шпаклівка;
  • А-ля пісок;
  • Полотно;
  • Текстура.

Такі шпалери можна мити (погодьтеся, це важливо). Крім простоти догляду вони мають ще кілька переваг:

  1. Доступність у будь-яких дизайнах та стилях;
  2. Доступність у будь-яких розмірах;
  3. Простота наклеювання та мінімум відходів. Вам навіть не знадобиться допомога майстра, щоб оновити інтер’єр в кімнаті малюка;
  4. Екологічність;
  5. Безпечність.

Ідеальне рішення для дитячих кімнат від DesignStickers, яке вражає креативністю і повністю безпечне для малечі та навколишнього середовища.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.