Сб. Лип 27th, 2024

Згідно даних Вікіпедії іспанську мову (як першу/основну) використовують більше як 400 мільйонів людей у різних куточках світу. Тобто іспанська мова виявляється друга по поширеності після китайської. Ще біля 60 мільйонів спілкуються цією мовою як другою. А ще біля 20 млн. спілкуються нею, бо вивчили як іноземну. Не дивно, що все більше наших співвітчизників приймають рішення вивчати саме іспанську мову і на них чекає приємний сюрприз.

Різноманітні курси іспанськоїhttps://priority-school.com/ua/course/, адаптовані під різні категорії учнів, зручний розклад, демократична цінова політика – це неповний перелік переваг, які очікують на вас у Priority School. Ну а те що тут гарантують відмінний результат, причому за визначені часові рамки, то це перевірено і підтверджено тими, хто вже долучився до спільноти іспаномовних і дивує оточуючих своєю вимовою і словниковим запасом, знанням граматики та вмінням спілкуватися навіть, використовуючи суто іспанські мовні звороти.

Курси іспанської – для кожного учня свої програми

По-перше, в Priority School на вас чекає справжня іспансько-привітно-емоційна атмосфера. По-друге, ви зустрінете багато однодумців. По-третє, з вами працюватимуть кращі викладачі, які використовують кращі техніки викладання. Причому мова йде як про супер сучасні методики, так і про «класику» жанру.

Отже вивчити іспанську мову можливо незалежно від вашого віку, бо в Priority School створені групи та адаптовані курси (розроблені спеціальні програми) для:

  •       Дорослих;
  •       Підлітків;
  •       Дітей;
  •       Початківців;
  •       Тих хто хоче продовжити вивчення на покращити знання.

Окремо розроблені методики для вивчення іспанської мови мандрівниками і учнями, які готуються до здачі екзаменів формату DELE та SIELE. На цьому різноманіття не закінчується. Якщо ви хочете на всі 100% поринути у світ іспанської мови та культури, для вас – вивчення мови безпосередню в Іспанії. Що може бут краще!

Для зручності і комфорту

Кажуть вивчення іноземної мови то стрес для організму. Крім того воно вимагає багато вільного часу і створення спеціальних умов. Насправді все куди простіше, головне, підібрати правильний курс.

Які варіанти існують? Безліч:

  •       Заняття групового типу;
  •       Інтенсивний курс;
  •       Вивчення мови в групі вихідного дня;
  •       Індивідуальні уроки;
  •       Розмовний клуб;
  •       Індивідуальні кроки з носієм мови (best of the best);
  •       Корпоративні курси;
  •       Навчання у онлайн форматі.

Індивідуальні уроки ще й з носієм мови – ідеальний вибір, коли треба вивчити мову на високому рівні та швидко. Причому завдання не тільки мати вражаючий запас слів, а вміти ними «жонглювати» не гірше native speaker. Онлайн навчання чи група вихідного дня підійдуть тим, хто зайнятий на протязі тижня. Розмовний клуб – це кращий спосіб удосконалити свої знання, спілкуючись з носіями мови, викладачами та іншими учнями. Чим відрізняються групові заняття від корпоративних? Під час корпоративного курсу ви зустрінете тільки своїх колег. Та й вивчення мови буде направлене в тому числі на ту тематику, яка ближча до бізнесу вашої компанії.

Звернувшись до спеціалістів Priority School, Ви отримаєте максимально детальну консультацію і спеціалісти підберуть для вас оптимальну методику вивчення іспанської мови.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.