Пт. Жов 18th, 2024

06.11.23

Ольга Данілюк, Андрій Дейнега

Більше грошей на ЗСУ. У Рівному уже кілька тижнів поспіль триває вулична акція на підтримку Збройних Сил України. Цієї суботи з учасниками акції зустрівся і виконувач обов’язків міського голови Рівного, Секретар Рівнеради Віктор Шакирзян. Як усе відбувалося, бачили наші журналісти.

Під стінами Рівненської міської ради до учасників акції приєднався виконувач обов`язків міського голови, Секретар Рівнеради Віктор Шакирзян, який запевнив однозначно підтримує їхні вимоги й запевнив, що міська влада підтримувала і буде підтримувати Збройні Сили України при цьому підтримка ця тільки нарощуватиметься.

Станом на сьогодні повідомив, що з міського бюджету на різні потреби й програми пов’язані з обороною країни було виділено більше як 365 мільйонів гривень. Лише відповідно до запитів з військових частин з бюджету міста на рахунки тих чи інших підрозділів було виділено 55 мільйонів гривень.

Зокрема, щоб військові, які проходять лікування після поранень відчували підтримку Віктор Шакирзян ініціював розробку програми “Армія. Герої. Рівне.”. Своєю чергою учасники акції цю ідею зокрема в частині допомоги пораненим бійцям підтримали й попросили все ж знайти можливість виділяти для воїнів більше коштів.

Віктор Шакирзян додав, що в цьому році з бюджету міської ради також передали 150 мільйонів обласному бюджету на потреби оборони Рівненщини, а ще пообіцяв незабаром місто додасть значну суму коштів на придбання дронів.

Читайте також: У Рівному за розбещення дитини судитимуть пенсіонера

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.