Пн. Вер 16th, 2024

Подорожі – це завжди цікаво. Ви відкриваєте для себе нові місця, нові країни, нові звичаї, нову кухню та нові традиції. Завдяки саме подорожам людина збагачується і по-справжньому відпочиває.

Правда, для того щоб відпочинок був максимально якісним цікавим та безпечним, його організацію треба довірити професіоналам. Безперечно, можна і самотужки «організувати» собі поїздку, але навряд чи по якості організації та по цікавості вона зможе зрівнятися з поїздкою, розробленою спеціалістами саме з сфери туризму. Не вірите? Переконайтесь на власному досвіді, обравши будь-які автобусні тури з Полтави.

Консультанти нададуть детальну інформацію про кожен тур чи то по Україні чи за кордон і допоможуть підібрати підходящі для поїздки дати та розібратися з програмою подорожі.

Хочете відпочити? Подорожуйте!

Саме так. Сумна статистика доводить, що є кілька речей, за якими люди шкодують коли їх просять проаналізувати своє життя, озирнувшись на минулі роки. Одна з них – мала кількість або повна відсутність подорожей. Не варто поповнювати саме цю групу людей, а краще стати затятим туристом. Тим більше що на вибір споживачам запропоновано безліч напрямків та форматів.

Так автобусні тури вважаються одним з найпопулярніших і це зрозуміло, адже під час однієї подорожі у вас є безліч можливостей познайомитися з різними містами та регіонами. Якщо хвилюють питання комфорту та безпеки, то у випадку з автобусними турами не варто цим перейматися, бо до ваших послуг:

  • Комфортні автобуси туристичного класу;
  • Професійні водії з багаторічним досвідом саме у сфері перевезення пасажирів;
  • Відповідальні адміністратори, які слідкують як за якістю надання послуг на протязі всієї подорожі, так і відповідають за тайм менеджмент (а саме завдяки цьому всі пункти запропонованої програми туру виконуються вчасно);
  • Ліцензовані гіди, які вражають не тільки знаннями а й високими комунікативним здібностями.

Незалежно від того Ви обрали подорож по Україні чи Вас зацікавила програма туру за кордон, на Вас чекають найцікавіші туристичні атракції. Але у кожного туру є своя родзинка і це може бути:

  1. Гурман тур (вам відкриються потаємні секрети кулінарного мистецтва того чи іншого регіону);
  2. Івент тур (програма подорожі «приурочена» під конкретну подію – фестиваль, цвітіння унікальних рослин);
  3. Вінтаж тур (відвідування під час подорожі не тільки відомих туристичних місць але і унікальних «доступних тільки для обраних» локацій). Це теж свого роду гурман тур, але мова не про кулінарні шедеври, а про ексклюзивність маршруту. Це тури для досвідчених туристів, які бачили все або майже все, і прагнуть чогось ну зовсім нового.

Інформація про доступні напрямки на формати подорожей розміщена на сайті https://atlanttour.com.ua/. Тут також надані детальні програми поїздок та інформація щодо вартості. Враховуючи кількість пропозицій, різноманітність подорожей та великий вибір дат турів ми здатні задовольнити запити найвимогливіших замовників та найдосвідченіших туристів.

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.