Сб. Лип 27th, 2024

30.01.24

Ольга Данілюк, Володимир Захаров

На Рівненщині вісім навчальних закладів перейшли на дистанційне навчання через грип та ГРВІ. Загалом в області за останній тиждень кількість хворих зросла більш ніж на третину. Де найбільше хворіють, дивіться у сюжеті.

За минулий тиждень захворіло в області майже 9,5 тисяч. 65% діти. Найбільша кількість хворих у північних районах області.

Щоб зменшити поширення захворюваності серед дітей та не позбавляти можливості навчатися тих хто ще не захворів Рафалівський Петропавлівський, ЛюдИнський, Зносицький, Пісківський та Костопільський ліцеї перейшли на дистанційне навчання.

Рівненський ліцей №7, який ще донедавна також був на дистанційному навчанні повернувся на очний формат роботи. Щоправда, деякі класи й досі навчаються онлайн.

Попри те, що кількість хворих в деяких класах зменшується, саме через повернення школярів з канікул загальна кількість хворих ще зростатиме. Про це повідомляють в центрі контролю та профілактики хвороб. Водночас нагадують, що найкращий спосіб вберегтися від тяжких наслідків грипу – вакцинація.

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.