Сб. Лип 27th, 2024

13.02.24

Владислав Стецюк, Володимир Захаров

Розтанув сніг, а з ним і дороги. Так кажуть рівненські водії. Стан деяких вулиць у місті жахливий. У топі ямковості – Біла, Млинівська, Басівкутська. Чи варто очікувати ремонту і коли, з’ясовував Владислав Стецюк.

Сергій працює на вулиці Білій, що у Рівному. Чоловік теж водій. Каже, ділянка дороги на вулиці Біла в жахливому стані. Тут постійно ламаються автівки.

Ділянка дороги на вулиці Біла незручна і для велосипедистів. Зокрема, пані Лілії доводиться переходити дороги і їхати по тротуару, аби не впасти в калюжу.

Так Володимир розповідає про навички кермування, які опанував на рівненських дорогах. Каже, вибоїни треба засипати. А великі ремонтні роботи не на часі.

У департаменті інфраструктури знають про стан дороги на вулиці Біла. Там вже поставили тимчасовий знак, що попереджає водіїв про вибоїни. Обіцяють відремонтувати ділянку проїжджої частини. Та потрібно дочекатися тепла, адже ця дорога потребує гарячого асфальтування.

У поганому стані не лише дорога на вулиці Біла. Вибоїни є і на Басівкутській, Севастопольській, Млинівській та інших вулицях Рівного. Та на багатьох дорогах міста вже провели поточні аварійні ремонти застосовуючи холодне асфальтування.

В кінці лютого, на початого березня планують провести огляд усіх доріг Рівного. Після, виділять ділянки, які потребують першочергового ремонту. Та усе залежатиме від погодних умов, адже аби провести гаряче асфальтування потрібно стабільні 10 градусів вище нуля.

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.