Сб. Лип 27th, 2024

Дата: 28.12.2023 11:19

Кількість переглядів: 3


Гучна коляда в селі Малий Мидськ зібрала вихованців гуртків Центру дитячої та юнацької творчості, що діють на базі старостинських округів.

До дійства приєдналися старости та делегації Гутянського, Великомидського і Маломидського старостинських округів та працівники культури.

Вихованці гуртків вокалу “Чарівні голоси” (керівник Ганна Галуха), танцювального “Вітрила” (керівник Діана Салігор), “Волонтерська варта” (керівник Тамара Зулайкхі), “Ландшафтний дизайн” і “Тактична медицина” (керівник Вікторія Крищук), “Джура” (керівник Ярослав Корева) підготували творчу благодійну програму наповнену танцями, піснями, конкурсами, іграми і звичайно – колядками.

Усі присутні найбільше дякували воїнам ЗСУ за можливість збиратися разом, а ще провели благодійний аукціон на підтримку нашої армії. Гості заходу дарували гуртківцям віншування-побажання, або ж колядку.

Фінальним акордом були вітальні слова директора ЦДЮТ Ольги Михальської та завідувача Людмили Каліш.

Подякою Костопільської міської ради нагороджено вихованців гуртка “Волонтерська варта”, також вручено грамоти вихованцям гуртка “Ландшафтний дизайн” за активність та перемоги у конкурсах Всеукраїнського рівня.

Лише разом, згуртувавшись ми обєднуємо зусилля для Перемоги. Віримо, що вона не за горами і наша наступна коляда буде ще гучнішою!


« повернутися

Джерело

Від Світлана Савіцька

Журналіст, уродженець Костопіля, працювала перед війною в одній із Рівненьских газет журналістом.